Vervanging liften op station Maastricht Randwyck

Reizigers die voor hun verplaatsing vanaf de ingang van station Maastricht Randwyck naar een van de twee perrons of omgekeerd afhankelijk zijn van de lift, dienen dit station in de periode van
27 augustus t/m 30 november 2018 te mijden. De reden hiervan is dat in zojuist vermelde periode Prorail de liftinstallaties op dit station gaat vervangen. Daarnaast worden ook de liftschachten transparant gemaakt. Omdat gedurende de bouwwerkzaamheden er dus geen liften beschikbaar zijn, dienen reizigers die afhankelijk zijn van de lift vanaf eind augustus tot eind november met een taxi via de stations Maastricht of Eijsden te reizen. Taxi’s die in opdracht van Transvision de ritten uitvoeren, brengen reizigers met een mobiliteitsbeperking dan naar station Maastricht Randwyck of halen deze mensen daar weer op om hen terug te brengen naar het hoofdstation van Maastricht of naar Eijsden.
De kosten voor dit vervoer worden door spoorbeheerder ProRail betaald.

U kunt de taxi op twee manieren regelen. De eerste optie is door een mail te sturen aan prorail@transvision.nl . Doet u dit dan wel minimaal 24 uur voor uw vertrek, zodat deze organisatie voldoende tijd heeft om het vervoer te kunnen regelen. Een tweede mogelijkheid om een taxirit naar en vanaf station Maastricht Randwyck te kunnen reserveren, is door te bellen met telefoonnummer
010-3035744. De centralist geeft dan aan binnen hoeveel tijd er een taxi voorrijdt.

Indien u meer informatie wenst over de bouwwerkzaamheden, dan kunt u contact opnemen met de afdeling Publiekscontacten van ProRail. Zij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0800-7767245. Dit is een gratis telefoonnummer.

Voor de goede orde delen wij u mede dat de perrons, de vaste trappen en de hellingbaan tijdens de werkzaamheden wel in gebruik blijven.

Tot slot delen wij u nog mede dat ProRail in de komende tien jaar op dertig stations honderd liften gaat vervangen. Een daarvan is Maastricht. Echter over de startdatum van de werkzaamheden in 2019 is nu nog niets bekend. Zodra dit het geval is,berichten wij u hierover op onze site.

Vervanging liften op station Maastricht Randwyck
Tags: